KIRIKKALE’DEN ŞAHİNER’E ZİYARET

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i Kırıkkale Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdemir makamında ziyaret ettiler.
Gerçekleştirilen ziyarette Kırıkkale Vali yardımcısı, Delice Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sungurlu Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, Başkan Şahiner’in son derece güzel çalışmalara imza attığını belirterek, sosyal alanlarda hizmet ederek vatandaşa çok güzel imkanlar sunulduğunu söyleyerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’de, sınır komşumuz Kırıkkale Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem’in bu nazik ziyaretlerinden son derece memnun kaldıklarını ifade ederek teşekkür etti.

Önceki 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı